SCRI.RO

Știi să scrii?

Caută
Caută exact așa
Caută în titlu
Search in content
Caută în comentarii
Search in excerpt
Caută în post
Caută în pagină
Filter by Custom Post Type
Filtrează după categorie
{ "homeurl": "http://scri.ro/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 2, "noresultstext": "Fără rezultate.. ", "didyoumeantext": " Încearcă: ", "defaultImage": "http://scri.ro/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 1, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "ro", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 0, "overridewpdefault": 0, "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "more_redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 1, "analyticsString": "?ajax_search={asp_term}", "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 1 }, "aapl": { "on_click": 0, "on_magnifier": 0, "on_enter": 0, "on_typing": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "80%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }

112 comments

Join the conversation
 • Tatiana - July 31, 2014

  Inteligenta remarca, sunt invidioasa!

 • VictorCh - July 31, 2014

  Pai, v, pe alocuri pamantul CHIAR E plat. Nimeresti, frate, in cate-un loc de-asta, de-ti obosesc ochii de cat de plat este pamantul, neavand privirea PE CE sa ti se opreasca – pana la orizont – oriincotro te-ai uita: numa’ pamant plat cu iarba pe el cat vezi cu ochii. Nu un pom, nu o tufa, nu un bolovan, nu o apa, o vaioaga, o rapa, un muncel, nici macar vreo amarata de movila sau vreo vale, ceva… :P

  P.S. Ai dreptate, Tatiana: argumentatia lui CHIAR ESTE deosebit de ingenioasa, io’te cat de invidios m-a facut si pe mine, de-am scris asa un comentariu… :D

 • Roxana Roman - April 2, 2015

  Exact!Cat de prosti sunt cei care zic mi-ar place in loc de mi-ar placea.O colega de-a mea a folosit intr-o compunere mi-ar place, iar d-na diriginta i-a spus ca nu este corect cum spune ea.Este “mi-ar placea”.Se pare ca ea nu a inteles si tot foloseste mi-ar place.Ce om!

 • Dana B. - May 26, 2015

  Conform Doom2, ,,doamna” se prescurtează ,,dna”. Fără cratimă sau punct. La fel și ,,domnișoara”, ,,dra”, ,,domnul”, ,,dl”

 • Roxana H. - July 24, 2015

  Draga Roxana Roman,

  Inteleg ca inca esti pe banicle scolii. Eu nu. Sunt un pic mai coapta decat tine. Si astefl ma vad nevoita sa iti atrag atentia asupra aprecierilor tale peiorative.
  Dupa definitia dictionarului un om prost inseamna un om lipsit de inteligenta, fara judecata, fara minte. Sunt mai mult decat convinsa, ca aflandu-se in acelasi colectiv cu tine, colega ta nu este proasta. Ei ii este mai usor sa foloseasca “mi-ar place”. Este o comoditate in vorbire si poate doar o obisnuinta.
  Atitudinea ta, in schimb lasa de dorit. In viata te vei confrunta cu oameni diferiti, cu situatii neplacute, cu probleme in fata carora nu vei sti sa recationezi CORECT.
  Asa ca….fara aprecieri, te rugam!

 • unu - September 13, 2015

  Adevarul ca s-au nascut atatia destepti (academicieni de rahat) ca le bubuie mintea de inteligenta si explodeaza numai tampenii. Lapusneanu avea o vorba” PROSTI DA` MULTI” iar acum multi si de o prostie crasa.

 • edy - September 14, 2015

  Dragă „unu”, ne-ai putea lămuri, te rog, din care categorie enumerată de tine faci parte (sic!) și ce legătură are comentariul tău cu subiectul dezbătut aici?

 • Dora - October 6, 2015

  Draga Roxana H.,

  Imi place comentariul tau, macar de i-ar ramane in minte pentru a-l intelege mai tarziu, ca avand o varsta frageda nu te poti astepta sa-l inteleaga acum. Si copiii si adultii sunt cruzi unii cu altii, intr-un colectiv de exemplu, vorbesc la modul general. Numai ca adultii n-o spun pe sleau, ci imbraca rautatea intr-o pseudo diplomatie. Nu degeaba bullying e un fenomen din ce in ce mai discutat la ora actuala. Imi pare rau daca m-am abatut de la subiectul discutat aici, dar ca sa revin, mi-ar placea :) sa-mi ofere cineva un corespondent in lb. romana pentru bully, care sa exprime ideea cat mai corect. Eu ma gandesc la vb. “a hartui”, dar poate aveti idei mai bune. Felicitari pentru site!

 • Emi - October 6, 2015

  Dora, eu l-am tradus mereu cu „a intimida”.

 • Alex - January 8, 2016

  Pentru Dora
  Bully simplu dar si colocvial = agresiv. Sunt multe expresii intraductibile in si din engleză – romana.

 • Rocker - April 6, 2016

  Dragei Roxana Roman,

  Dragă internaută. Vezi că pentru cineva care se pretinde un om inteligent ești foarte acră și rea.
  Și înainte de a te mira tu cât de prost ar fi unul sau altul pentru că face o greșeală minoră, mai bine te-ai vedea pe tine însăți cât de …… ești.
  Asta deoarece ai scris legat semnul de punctuație de la sfârșitul propozițiilor cu prima literă de la următoarea propoziție.
  Corect se scrie lăsând un spațiu între ele. Și ai scris astfel în cinci rânduri, ceea ce exclude o greșeală datorată întâmplării sau grabei, și înseamnă că nu cunoști această regulă simplă.

Join the conversation

Related Posts