Scurt și la obiect: DEX și DOOM îl menționează exclusiv pe feedback, deci evitați cu grație forma feed-back.

Dar nu numai despre asta vream să vorbim. De fapt, vrem să vă solicităm vouă un feedback pentru activitatea noastră. V-am spus ieri pe pagina noastră de Facebook că intenționăm să oferim unui fan bufnița noastră:

 

Ce legătură este între feedback și bufniță? Simplu – voi ne oferiți feedback, iar unul dintre răspunsuri va fi recompensat cu mascota noastră. Practic, tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un mesaj (în orice formă vă e mai comod: comentariu aici sau pe Facebook, mesaj pe Facebook, prin formularul de contact de la Idei, e-mail la info@scri.ro etc.) prin care să ne spuneți cum vedeți voi activitatea noastră. E utilă sau credeți că ne luptăm cu morile de vânt? V-ați dori să dezvoltăm mai mult anumite subiecte? E ceva care vă place în mod special? E ceva ce nu vă place? Care sunt articolele voastre preferate? V-am fost de folos? Sau, cine știe, poate o fi printre voi vreunul pe care chiar l-am inițiat în tainele cratimelor :)

Cert e că vrem să aflăm cum (dacă) vă influențează pe voi activitatea noastră și vă asigurăm că toate mesajele vor fi citite cu atenție. Ne-ar plăcea ca pe 1 Martie să anunțăm câștigătorul și vom încerca să vă explicăm și cum am luat decizia. Recunoaștem, probabil va fi o alegere subiectivă și-l vom premia pe cel care ne va impresiona cel mai mult, iar dacă nu ne vom putea opri la unul singur, probabil vom trage la sorți. Hai, așteptăm feedback! :)

[Actualizare ulterioară] Premiul a ajuns până la urmă la unul dintre cei mai activi oameni din micro-comunitatea noastră – la Cicu. Însă, vrem neapărat să vă mulțumim tuturor pentru mesaje, contribuții, susținere și inclusiv critici! Chiar dacă nu se văd aici, am primit mult mai multe mesaje decât ne-am așteptat și nu ne-a fost ușor să alegem un câștigător.